Νέες Κυκλοφορίες

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΛΩΣΤΡΑΚΗΣ
Οι «Συμισάτορες » περιλαμβάνουν τραγούδια και μελωδίες γραμμένα απο τον ίδιο τον Νεκτάριο Κλωστράκη, αλλα και απο τα πιό ακριβά διαμάντια της Κρήτης, τα οποία τραγουδιούνται από φωνές πού κάνουν παρέα τις ζωές των Κρητικών αλλα και όλων των Ελλήνων σε οποιαδήποτε άκρη της γής και αν βρίσκονται!
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ
Μια ζωντανή ηχογράφηση, που περιέχει σκοπούς και τραγούδια από το μουσικό πλούτο της Κρητικής παράδοσης, συνθέσεις αξιόλογων συναδέλφων και δικές του, σε στιγμές γλεντιού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ
Νέα τραγούδια, πολλοί ερμηνευτές και μουσικοί ανοίγουν την αυλαία σε σύγχρονους δρόμους της παραδοσιακής μουσικής έκφρασης. Τα ακούσματα και η εντρύφηση του Γιάννη σε ετερογενή μουσικά είδη, τον κάνουν να συνθέτει σε διαφορετικά μεταξύ τους μοτίβα. Τα περισσότερα τραγούδια είναι σε μουσική και στίχους του ίδιου…Άλλοι ερμηνευτές εκτός τον ίδιο με τους οποίους έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται είναι οι: Ψαραντώνης, Κωστής Αβυσσινός, Γιώργος Μανωλάκης, Σωτήρης Αλεξάκης, Βαγγελιώ Φασουλάκη, Μαρία Φασουλάκη, Νίκη Ξυλούρη, Αρμός, Ευγενία Δαμοβολίτη-Τόλη, Ελευθερία Πιρουνάκη, Αντώνης Φραγκάκης, Γιώτα Μιχαλέλη, Θαλένα Αβραμέα, Βασιλική Καληγιάννη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
Μουσική: Γιώργος Μανωλάκης
Στίχοι: Μήτσος Σταυρακάκης
Μουσική στο track1 Ross Daly, Γιώργος Μανωλάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΜ. ΣΑΒΒΑΚΗΣ
Ένα ‘Αντάμωμα πνοής’ από τον Μιχάλη Σαββάκη που αποτελείται από εκλεκτούς και ξεχωριστούς καλεσμένους – φίλους – συνεργάτες του, που θα μας ξεσηκώσει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Παπαδάκη με τίτλο Βιώματα. Μια πολυτελή κασετίνα 4 CD με την φωνή του αηδονιού της Κρήτης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ -ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ Σύνθεση Κώστας Νικολόπουλους, στίχοι Δημήτρης Αρβανίτης, ενορχήστρωση Κώστας Παπαγερίδης